неділю, 22 березня 2020 р.

Інформація 

На виконання Постанови КМУ від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та відповідно до рекомендацій листа Міністерства освіти і науки України від 11.03.2020 № 1/9-154 щодо переведення працівників на роботу в дистанційному режимі  засідання міських методичних комісій та об’єднань педагогічних працівників, заплановане на 23.03.2020 року, проводимо в онлайн-режимі.

Прошу вас ознайомитися з матеріалами та заповнити анкету особистих запитів та пропозицій вчителя на наступний навчальний рік.

11 коментарів:

  1. Дякую колегам за змістовні та цікаві матеріали. Пропоную використовувати їх у нашій педагогічній діяльності.

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую Валентині Кияненко за добірку вправ для практичного використання цеглинок LEGO на уроках української мови й математики! Хочу запропонувати колегам ознайомитися з методичним посібником по використанню цеглинок. За цим посиланням https://nus.org.ua/wp-content/uploads/2018/05/tseglinok-kviten-2018-web.pdf можна знайти методичний посібник "Шість цеглинок в освітньому просторі школи", де докладно описано методику використання конструктора LEGO

    ВідповістиВидалити
  3. Враження найкращі. Найбільш цікаву інформацію отримала з матеріалу Кияненко В.В. Змістовно та актуально.

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую, Галино Миколаївно, за нові форми роботи з цеглинками "LEGO"

    ВідповістиВидалити
  5. Дякую колегам за цікаві матеріали, буду використовувати в подальшій роботі. Особливо цінними для мене виявились поради психолога Федоренко С.Ф., дякую. Анкету заповнила, сподіваюсь на змістовні зустрічі і надалі. Робота онлайн сподобалась.

    ВідповістиВидалити
  6. Дякую, Галино Миколаївно, за пропоновані цікаві форми роботи з LEGO.Шановні колеги! Можете скористатися цим посиланням при роботі з цеглинками LEGO https://naurok.com.ua/zavdannya-z-vikoristannyam-kubikiv-lego-na-urokah-matematiki-v-1-klasi-83618.html

    ВідповістиВидалити
  7. Дякую практичному психологу Федоренко С.Ф. за корисну інформацію.

    ВідповістиВидалити
  8. Вдячна колегам за активність та цікавий і змістовний матеріал.

    ВідповістиВидалити
  9. Дякую коллегам за змістовну та цікаву інформацію.

    ВідповістиВидалити
  10. Дякую Коваленко Ользі Юріївні за успішну організацію методичної роботи в умовах карантину.

    ВідповістиВидалити
  11. Дякую всім колегам за змістовний і цікавий матеріал. Дуже сподобався майстер-клас. який провела вчитель ШЗШ №12 Кияненко В.В. "Шість цеглинок". Було дуже цікаво.Свою "скарбничку вправ з 6 цеглинками Лего" доповню ще і цими завданнями. Дякую.

    ВідповістиВидалити